• 250g di polpa di vitellone • 200g di cavolo cappuccio • 1 patata • 100g di fagioli cotti • 100g di barbabietole • 1 carota • 1 cipolla • 1 cucchiaio di prezzemolo tritato • 1 mela • 50g di salsa di pomodoro • 50g di pancetta tritata • 1 bicchiere di birra Lirica • 1dl di panna fresca • 1 limone • 1 foglia d’alloro • salt as needed • pepe q.b.
PREPARATION
• Fate lessare la carne in acqua salata con la carota, la cipolla e l’alloro e quando sarà cotta, fatela scolare insieme alle verdure.
• Drop the diced cabbage in the remaining broth, mix in the diced potatoes, the beets after 15 minutes; after another 10 minutes, add the diced apple, the tomato sauce, the beer, the salt, the pepper and, lastly, the cream together with the lemon juice.
• Cook for 20 minutes and then add the beans, the meat, the onion and the carrots, all diced.
• Serve the soup with parsley and some chopped bacon.